Indiferenţa se plăteşte!

Decembrie 1, 2007 § Lasă un comentariu

gayfest-anarhisti-travestit.jpg

Societatea se modernizeaza tot mai mut, ni se pare ca peste puţin timp nu va fi nimic imposibil de realizat. Dar tot odata cu modernizarea societaţi, cu pasi repezi se face

comod printre noi şi imoralitatea,care aparent nu te afectează deloc, pentruca este ceva contemporan şi toţi o fac. De ce nu?

Imoralitatea se gaseşte oriunde, pe stradă, la televizor, pe panouri publicitare.

Ea progresiaza tot mai mult, si intră in vietile noastre făra de a arăta consecinţele viitoare.Trecînd sesiunea ,,Sexualitate din perspectiva Bibliei” am observat această problemă din alt unghi, adică din perspectiva lui Dumnezeu. Nu ştiam că de fapt D-zeu vorbeşte şi despre acest subiect, petrecînd mai mult timp în studiu am rămas profund indignată,am văzut că oamenii de fapt au schimbat standartele lui Dumnezeu într-o minciună ascunzînduse sub masca modernizării, acesta este un curent care aduce toleranţa faţă de păcat .

Una din aceste modernizări aste imoralitatea sexuală care are o gamă variată ( homosexualitatea, lezbianismul, zoofelia, curvia, pedofelia) poate vei spune,nui chiar aşa, sau cine suntem noi să judecăm pe alţi?. Aceste perversiuni ne distrug valorile şi atacă direct în cea mai vulnerabilă şi importantă celul a societaţii care este familia. Aceasta este doar o parte din consecinţa cu care vom plăti indeferenţa.Oamenii au făcut ceea ce au crezut ei că e mai bine , dar Dumnezeu nu se lasa badjocorit , judecata a şi început.

Ştim ca astăzi sunt afectaţi de Sida mulţi oameni nevinovaţi, dacă nu ne schimbăm standartele morale, Dumnezeu ne va pedepsi aşa cum nici nu ne imaginam, cum sa întimplat si cu cetăţile Sodomei si Gomorei, oamenii traiau bine în păcat şi indeferenţi faţa de toata imoralitatea. Păcatul nu rămîne niciodată singur, ci caută totdeauna un tovarăş.

Prin urmare, imoralitatea devine ca un ,,focar de infecţie ” în societate. Ea se foloşte de alţii pentru a-şi satisface poftele, determenîndu-i sa adopte aşa numit ,,un mod nou de viaţa” justificînd acţiunile care sunt interzise categoric de Cuvintul lui Dumnezeu.

Gîndeşte-te, cîte vieţi ar putea fi recuperate, schimbate, salvate…, daca oamenii hotarîţi ar începe sa permită vocii lui Dumnezeu să se facă auzită şi s-ar implica activ în stoparea declinului societaţii noastre.

Nu ramîne indiferent faţă de aproapele tău, fa ceva pentru viitorul copiilor tăi, nu lăsa imoralitatea să- ţi distrugă familia. Luptă pentru valori!

 

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Indiferenţa se plăteşte! at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: