Stop… pericol de moarte!

Decembrie 1, 2007 § Lasă un comentariu

stop.jpg

Inainte de-a utiliza vreun produs de origine chimica citim cu atenţie instrucţiunea de utillizare, pentru a evita problemele ce pot apăre dacă nu respectăm instrucţiunea. Tot aşa este şi cu Dumnezeu. El îşi cunoaşte bine produsule şi ne-a dat şi anumite instrucţiuni pentru utillizare. Unul din aceste produse este şi sexul.

Tu ştii ce crezi despre sex, din ce ţi-au spus parinţii, prieteni tăi, ce spune societatea. Dar ştii tu ce spune Producatorul? Ştii ce spune Cel care are autoritate în acest domeniu?

Sexualitatea este un dar extraordinar dat noua de catre Dumnezeu, un dar de care trebuie sa ne bucurăm în toata plinatatea lui doar cadrul căsatoriei. Însă rămîne întrebarea: „Dar cum rămîne cu cei ce sunt căsatoriţi si totuşi au relaţii sexuale in afara căsatoriei, sau mai bine spus curvesc?” Sexul în afara căsatoriei este un joc mortal, e ca şi cînd ai avea un pistol încărcat cu gloanţe si te-ai juca cu el ca şi cum nu-ar fi încărcat. Aceste relaţii nu mai sunt un secret pentru-că puritatea a fost abandonata in favoarea plăcerii,principiele morale au dispărut, patul conjugal a fost spurcat, căsatoria nu mai este cinstită ca un legamînt. Legamîntul căsatoriei ce expresie sugestivă, încheind legamîntul căsatoriei, noi ne legam de soţia noastră sau de soţul nostru şi ne separăm de toţi ceilalţi. A curvi este cel mai egoist act pe care îl poţi face, lipsindul pe partenerul tău de intimitate şi sacricitate,ai trădat persoana care i-ai jurat credinţa, şi căruia iai spus cu fermitate ca nimeni nu ne va desparti decît moartea.

Dar poate la monent nu te-ai intrebat care vor fi consecinţele,Dumnezeu ne vorbeşte foarte clar in cartea Sa dîndune multe exemple, El nu ne lasa in necunoştinta ci a avut grija sa ne inforneze despre atitudini si consecinţe.

Mesajul este foare clar, nu mai are nevoie de interpretări speciale, nu este nici un inţeles ascuns aici, Dumnezeu a vorbit foarte direct poziţia Sa faţa de aceasta comportare sexuala deci verdictul este Moartea.Poate vei spune ca suna dur, aşa este, aceasta ne vorbeşte despre poziţia lui Dumnezeu faţa de inmolitate.Dumnezeu nu va tolera niciodată ca lucrurile pe care El le-a creat frumoase şi sfinte sa fie pervertite.Prin urmare El pronunţa condamnarea la moarte pentru orice persoana care nu ştie sa-şi ţina poftele în frîu.

Alegerile tale îţi marchează viaţa, alege sa trăieşti dupa instrucţiunele lui Dumnezeu.

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Stop… pericol de moarte! at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: