Avantajele WordPress

Februarie 29, 2008 § Lasă un comentariu

    Pe parcursul a două săptămîni am avut aportuniteta să trec o sesiune în cadrul şcolii de computere „ ScripTeh-Info „. Unde am învăţat arta de-a preda computerului şi paralel am trecu şi un curs de studiu biblic care se numeşte „Dumnezeule exişt”.

În urma acestei sesiuni am mai învăţat să ne creem fiecare student cîte un blog personal pe care să publicăm articolele noastre şi astfel să vestim evanghelia şi să slujim oamenilor.

Fiecarea student şe-a deschis blogul în WordPress care la momentul actual este cel mai bun server în acest sens.

WordPress este foarte avntajos deoarece ne oferă multe posibilităţi care le putem folosi la maxim cu un efort minim. Pentru a te convinge îţi propun 10 avantage de care eu personal am beneficiat din plin.

Este gratis- WordPress este gratis şi îţi oferă un spaţiu detul de mare, în comparaţie cu alte servere la care trebuie să achiţi o plată pentru întreţinere şi spaţiul este destul de limitat.

Uşor de manevrat- Este foare uşor să-ţi crdeezi un blog, condiţiele sunt clare, în plus ne oferă multe unelte simple care ne permit să fim rapizi şi să primim o deosebită plăcere cînd lucrăm, fără să fim frustraţi că am perdut timpul.

Calitativ- Ne oferă o gamă foarte largă de obţiuni care ne ajută la formatarea blogului, la conţinutul textul, este foarte uşor de accesat şi urărit informaţia.

Protejat- Oferă o protecţie înpotriva viruşilor care ar putea şterge o informaţie foatre importantă, eşti sigură că nimeni altul nu va intra putea intra pe masa ta de lucru, ca să-şi şteargă blogul sau alte lucruri nedorite.

Masiv- Ne oferă un spaţiu nelimitat,deaceea informaţia pe care o publici poţi să o păstrezi în arhivă şi în caz de necesitate foarte simplu o ai la îndemînă, fără mult efort.

Popular- Din cauza servicielor care le oferă WordPress se bucură de o popularitate foartea mare şi imformaţia care o ai pe blog poate fi găsită şi accesată de pe severul de căutare „google”, aceasta ne ajută ca informaţia de pe blogul să fie citită de mulţi oameni, astfel oamenii vor auzi evanghelia

Nelimitat- Îl poţi accesa oricînd şi oriunde, aceasta ne ajută ca atunci cînd avem o informaţie inportantă şi care răspunde la nevoile oamenilor să fie publicată rapid şi astfel să zidim sufletele oamenilor

Informaţia dorită- Blogul îţi oferă o posibilitatea grozavă de a vesti evenghelia pe el poţi publica articole cu mesaj ziditor care nu va strica sufletul cititorului ci va ajuta să înţeleagă

şi să ia odecizie pentru viaţa sa.

Comentarii- Datorită articolelor pe care le vei publica şi dacă ele vor răspunde la nevoile tinerilor şi a oamenilor în vîrstă vei putea întreţine o comunicare prin comentarii şi să le oferi şi condiliere spirituală, vei zidi relaţii.

Publicitate- Cînd are loc o evanghelizare,conferinţă sau se deschi un grup de studiu biblic poţi publica pe blog o informaţie despre aceste evenimente şi astfel să informezi pe vizitatori răspunzînd la multe nevoi.

Blogul este o unealtă deosebită doar trebuie dă-l foloseti cu înţelepciune şi zidirea sufletească a altora. Nu perde această oportunitate deschideţi un blog la WordPress şi publică articole în fiecare zi, foloseşte această oportunitate că să salvezi vieţi.

Omul are bucurie să dea un răspuns cu gura lui, şi ce bună este o vorbă spusă la vremea potrivită”

Proverbele lui Solomon” 15:23.

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Avantajele WordPress at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: