Rugăciune necesită timp

Octombrie 18, 2009 § Lasă un comentariu


Rugăciunea este o convorbire personală cu Dumnezeu. Ea la fel ca orice alt lucru necesită timp. Însă noi oamenii suntem atît de ocupaţi încît rugăciunea este pe ultimul plan în viaţa noastră şi chiar cu timpul începe să dispară.

O persoană mi-a pus o întrebare: „Ce să fac dacă nu am timp pentru rugăciune? De fiecare dată cînd îmi pun în plan să mă rog pentru o persoană sau chiar personal pentru mine, mereu apare ceva, sau un lucru urgent de făcut sau uit de rugăciune”.
În Matei 18:20 se spune „Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi in Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor.” Deci ,este mai bine pentru un creştin să se roage cu cineva sau să fie îndemnat de cineva la rugăciune.

Personal eu ştiu o doamnă care are o familie mare şi un serviciu. Ea nicidecum nu poate sa aibă timp de rugaciune cu Dumnezeu, mereu este ocupată. Însă a găsit o soluţie. Ea s-a înţeles cu o prietenă de a ei să se roage de fiecare dată cînd aceea va veni la ea acasă în ospeţie. Deatunci în coace ele mereu se roagă împreună. Iar atunci cînd nu pot să se roage împreună, se roagă una pentru alta, şi aceasta le face să se roage încontinu. Rugăciunea lor de fiecare dată devine tot mai lungă şi mai lungă. Aceasta femeie care venea de fiecare dată la ea acasă intotdeauna înainte de a face vreun lucru mai întîi de toate se roagă. Şi desigur ea este o mare încurajare pentru cei din jur şi Dumnezeu mereu i-a aminte la toate nevoile ei.

Fiecare din noi avem nevoie să fim îndemnaţi de cineva ca să ne rugăm. Dar tu cu cine te rogi?Ce faci tu atunci cînd rugăciunea ta dispare din programul tău? Sau îţi aduci aminte de rugăciune şi de Dumnezeu numai cînd ai nevoie de ceva?
Dumnezeu te aşteaptă cu nerăbdare să vorbeşti cu El. El ţi-a dat la dispoziţie 24 de ore ca să le foloseşti cu folos şi spre slava Lui.

Autor: Dina Ciloci

Anunțuri

Tagged:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Rugăciune necesită timp at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: