Sida-pericol mortal

Noiembrie 30, 2009 § 1 comentariu


Probabil nici o boală nu a cauzat în utimul timp atît de multă teamă, şi nu a atras într-o asemenea măsură atenţia publicului ca şi SIDA. Virusul se răspîndeşte prin contactul sexual, prin folosirea aceleiaş seringe şi mai rar prin transfuzie de sînge sau proceduri legate de acestea, copiii născuţi din mame infectate de SIDA au şanse de la 30% la 60% de a fi găsiţi pozitiv la testul HIV. Cercetările medicale au indicat faptul că persoanele care au un stil de viaţă ce inplică o mulţime de parteneri sexuali au cea mai mare probabilitate de a se infecta de virusul HIV.

Poate vei spune,, Sunt o persoană protejătă, sunt atent la parteneri şi întodeauna folosesc prezervativul nu poate să mi se întînple!”. Vreau să îţi spun că te înşeli foarte rău, pentru-că prezervativul nu înpedică efectiv răspîndirea boli SIDA, porii acestei bolii sunt cu mult mai mici decît a prezervativului, aşa că într-o bună zi te vei trezi a nu mai fi „stilat modern şi protejat”

Cu părere de rău, dacă pînă acum Africa ocupa locurile de frunte în ce privete răspîndirea acestui virus, acum Europa de Răsărit este pe primul loc în ce priveşte infectarea cu virusul HIV. Cei mai expuşi la contactarea virusului HIV sunt adolescenţii care se lasă amăgiţi de imoralitatea, se lasă conduşi de pofte sau pasiune aparente, care la prima vedere par ceva normal pentrucă toţi o fac de ce nu? Doar suntem stilaţi moderni şi protejaţi!

Singura cale prin care poţi să eviţi SIDA este ABSTENENŢA. Nimic nu te va proteja mai sigur decît Abstinenţa, ea îţi oferă siguranţă şi nu te obligă să îţi asumi responsabilităţi, îţi oferă o protecţie garantată şi testată. Dacă nu ești deacord atunci îți amintesc că SIDA este stăpînul cu cei mai mulţi sclavi, aceasta este robia care bîntuie peste întreg pămînt care nu face diferenţă între copil, bătrîn, bogat, sărac, are o putere distrugătoare nu iartă, este fără milă, fără speranţă, are un efect imediat – Moartea.

Dar dacă totuşi cauţi o soluţie pentru aţi recăpăta libertatea, şi îţi pare că nu mai poţi avea încredere în nimeni, nu vezi nici o lumină, aici se face auzită vocea lui Dumnezeu care alungă întunericul şi aduce cu Sine nu numai slobozenia dar şi vindecarea.

SIDA asemenea altor bolii care se transmit pe cale sexuală ilustrează faptul că poruncile lui D-zeu sunt ca o umbrelă. Cînd desfaci umbreala, aceasta te apără de ploaie,dar dacă tu alegi să ieşi de sub umbrelă în timpul unei furtuni, te vei uda cu siguranţă pînă la piele . Atîta timp cît stai sub umbrela poruncilor lui Dumnezeu, vei fi scutit de multele consecinţe, totuşi dacă ieși în afara acestui scut protector nu trebuie să rămîi surprins dacă va trebui să suporţi consecinţe. Dumnezeu nu va lăsa ca lucrurile care El le-a creat să fie frumoase şi perfecte să fie prefăcute într-un gunoi său ceva care să provoace durere.

Efectele bolilelor cu transmisie sexuală ar trebuie să fie suficiente pentru a convinge pe oricine de înţelepciunea Cuvîntului lui Dumnezeu , care spune: ,, Fugiţi de curvie! Orice alt păcat , pe care îl face omul, este un păcat săvîrşit în afara din trup, dar cine curveşte , păcătueşte împotriva trupului său ”.1 Corinteni6:18.

Cred că nu este nevoie de comentarii, mesajul este foarte clar, prin neglijarea poruncilor lui Dumnezeu tu personal te supui auto distrugerii, sau poate crezi că Dumnezeu este prea dur, da Dumnezeu judecă pe curvari şi pe precurvari, Sida asemenea altor boli sunt consecinţe ale neascultării.

Prin urmare soluţia este să crezi în Domnul Isus Hristos şi să păzeşti din tinereţe poruncile Lui, ca răsplată vei primim Viaţă, Siguranţă şi Dragoste neprefăcută, nimeni nu ţi le oferă decît Singurul Fiul a lui Dumnezeu. Alegirele tale îţi marchează viaţa ta şi acelor pe care îi iubeşti.
SIDA este elexirul Morţii-poruncile lui Dumnezeu Viaţă.

Foto:www.todo-peru.com

Anunțuri

§ One Response to Sida-pericol mortal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Sida-pericol mortal at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: