POST NEGRU: pentru salvarea FAMILIEI în Europa (26 ianuarie 2010)

Ianuarie 22, 2010 § Lasă un comentariu

Pentru 27 ianuarie 2010 sunt programate la vot în Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei doua rezoluţii deosebit de periculoase pentru familie si valori. Prima implica Documentul 12087 adoptat in decembrie 2009 si intitulat Discrimination on the basis of sexual orientation and gender identity (Discriminare pe baza de orientare sexuală şi identitate sexuală)

A doua rezoluţie implica Documentul privind cea de a 15-a aniversare a Conferinţei Internaţionale a Populaţiei si a Dezvoltării (Cairo 1994) care promovează avortul. Rezoluţia din urma trebuia sa fie pusa la vot in octombrie dar nu a fost din lipsa de voturi necesare pentru a i se asigura adoptarea. Mai multe organizaţii provalori din toata Europa, printre care si Alianţa Familiilor din România, au înregistrat comentarii oficiale in Consiliul Europei pe marginea acestui document cerând sa nu fie adoptat. După multe negocieri, însa, se pare că va fi totuşi supus unui vot pe 27 ianuarie.

Este datoria tuturor oamenilor de bună credinţă să se ridice în apărarea familiei şi a valorii vieţii umane.

Fac un apel către toţi cititorii acestui blog să ne unim marţea viitoare, la 26 ianuarie 2010, într-un post negru, fără să mâncăm sau să bem ceva şi să cerem intervenţia lui Dumnezeu în această situaţie.

Vă rog să transmiteţi informaţiile despre acest post tuturor oamenilor pe toate căile posibile (telefon, email, blog, verbal, etc.) şi să invitaţi cât mai multe organizaţii şi creştini din toată Europa şi din lumea întreagă să postească, cerând lui Dumnezeu să lumineze minţile delegaţilor care vor veni, ca să nu-şi dea votul în favoarea acestor rezoluţii periculoase pentru viitorul Europei şi a întregii omeniri.

Preluat: http://www.moldovacrestina.net/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading POST NEGRU: pentru salvarea FAMILIEI în Europa (26 ianuarie 2010) at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: