Sexul are un preț

Februarie 2, 2010 § Lasă un comentariu

Demulte ori relațiile sexuale sunt privite ca fiind ceva ieftin și ceva rușinos și fără preț. Marea parte din atitudinea noastră față de acest subiect depinde de felul în care am fost crescuți, de cultura în care trăim, despre cele auzite și bine înțeles depinde de vîrstă.

De cele mai multe ori adolescenții sunt foarte preocupați de acest subiect și de multe ori anume ei fac greșeli care nu pot fi reparate. Și toate aceste din cauza că nu primesc o informare corectă despre relațiele sexuale și consecințele care v-or trebuie să le suporte.

Întîmplător am dat de un video care se intitula Sex has a price, este realizat de Pam Stenzel autoarea a numeroaselor prelegeri și cărți de educație morală și sexuală a adolescenților și a tinerilor. În acest video ea prezintă riscurile enorme pe care le reprezintă sexul în afara căsătoriei.

Se merită de privit acest video și de luat o atitudine cu privire la această problemă, dacă rămînem indiferenți și credem că putem să ne trăim viața așa cum vrem noi, nu trebuie să uităm că într-o zi vom suporta consecințe, nu uita nu există nici o excepție!

Solomon spune în Eclesiastrul 11:9

Bucură-te, tinere, în tinere ea ta, fii cu inima veselă cît eşti tînăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Sexul are un preț at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: