Homosexualii atacă copiii

Februarie 4, 2010 § 4 comentarii

Am rămas profund indignată după ce am urmărit un reportaj la Jurnalt TV, care se intitula “Violați de profesorul de română.”
Doi elevi din aceeași clasă au fost abuzați sexual de profesorul de română, pentru că erau amenințați de acesta copii nu au povestit nimănui prin ce au trecut. Abea peste un an părinții celor doi elevi au aflat de la vecini de nenorocirea prin care au trecut copii lor.

Profesorul folosea diferite tactici pentru a se apropia de elevi, începînd de la masaj, pînă acolo că chema elevii acasă ca să-l ajute la trecerea notelor în registru. Copiilor le era rușine să spună părinților la ce torturi groaznice au fost supuși de profesorul lor de română.

Acum au început investigațiele acestui caz, dar se pare că așa zisul profesor de română încearcă prin diferite metode să intimideze părinții și avocatul. Procurorul care examenează acest caz susține că nu sunt probe suficiente tărăgănind transmiterea cazului în instanțele de judecată.

Urmărind acest reportaj încă o dată m-am convins cît de nerușinați sunt homosexuali, care se bat cu pumnul în piept afirmînd că sunt descriminați, agresați și neacceptați în societatea. Însă acest reportaj ne dovedește contrariu, homosexualii sunt cei care agresează și intimidează.

Poate cine va se va întreba dece homosexual și nu pedofil ? Răspunsul este foarte simplu, acesta a agresat în ambele cazuri băieți și nu fete, ceea ce ne dovebește că profesorul de română este homosexual.

Aceasta ar trebui să ne puie în gardă, ce se va întîmpla dacă vom sta nepăstori față de acest pericol, care poate să atace orice familie, nimeni nu poate să ne dea o garanție ca acest pericol va ocoli ușa noastră.

De facto acest lucru se urmărește de cei care vor să strecoare în Legea nedescriminare sintagma de „orientare sexuală”, care presupune legalizarea relațielor homosexule, lezbiene și transexuale.
Dacă vom permite ca aceasta să fie adoptată la ce am putea să ne așteptăm? Atunci acești sodomiți vor putea să demonstreze această practică păcătoasă deschis, fără nici un pic de rușine, ceea ce de fapt îi caracterizează.

Atunci nimeni și nimic nu îi va opri ca să răspîndească acest mod de viță păcătos care este împotriva firii omenești. Responsabilitatea noastră acum este ca să acționăm și să nu permitem ca cei răi să ne dicteze regulile lor.

Dumnezeu în Sfintele Scripturi spune:

24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s’au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într’una care este împotriva firii;
27 tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
28 Fiindcă n’au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
29 Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sînt şoptitori,
30 bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
31 fără pricepere, călcători de cuvînt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
32 Şi, măcar că ştiu hotărîrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totuş, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.
Romani 1:24-29

Este prea scump prețul nepăsării.

Anunțuri

§ 4 Responses to Homosexualii atacă copiii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Homosexualii atacă copiii at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: