Cursul Sexualitate din perspectiva Bibliei

Martie 5, 2010 § 2 comentarii

Într-o cultură săturată cu informații despre sex, multora le vine greu să creadă că lui Dumnezeu, Creatorul universului, Îi pasă de acest domeniu al vieții lor. Alții nu știu unde să tragă linia de separare, pentru a nu merge „prea departe”.

Indiferent dacă ești căsătorit sau singur, trebuie să știi ce spune Dumnezeu despre relțiile intime. Pentru că El este Acela care a conceput acest dar neprețuit și a stabilit limite clare pentru a-l proteja. Acest studiu te va ajuta să evaluezi mesajul culturii noastre cu ajutorul adevărului Cuvântului lui Dumnezeu.

În timp ce studiezi intenția originală a Celui ce a conceput relațiile intime vei învăța principii foarte importante, care să te îndrume în alegerile tale zilnice.

Această serie nouă de studii biblice comncepute de Kay Arthur împreună cu echpa de la Precept Miniestries International abordeză teme importante în lecții scurte, ușor de efectuat, pe care le poți folosi personal sau cu membru al unui grup de studiu. Fiecare carte din această serie conține șase studii de 40 de minute fiecare, concepute să te conducă în Cuvântul lui Dumenzeu prin studiu biblic inductiv.

Sâmbătă 6 martie voi începe să predau acest studiu, alătură-te grupului nostru, vino să învățăm împreună ce spune Biblia despre sexualitate ?

Ne poți contacta la 069573893 sau la adresa e-mail natalia.besedin@gmail.com

Cum îşi va ţinea tînărul curată cărarea? Îndreptîndu-se după Cuvîntul Tău. Psalmul 119:9

Anunțuri

§ 2 Responses to Cursul Sexualitate din perspectiva Bibliei

  • Th3Lov3OfG0d spune:

    Succes & un timp cu folos sa aveti !!!

  • Dina Ciloci spune:

    Am inceput sa studiez acest curs deja de citeva saptamini si am aflat foarte multe adevaruri din Biblie, care nu le stiam pina acum. Nici prin gind nu-mi venea inainte ca asa adevaruri pot fi scrise in Biblie. Dumnezeu ne vorbeste foarte clar care este atitudinea Lui fata de curvari, preacurvari, homosexuali, etc. si care sunt consecintele lor. Mi-a placut foarte mult faptul ca acest studiu poate sa-l faca orice doritor si ca o lectie dureaza doar 40 de minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Cursul Sexualitate din perspectiva Bibliei at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: