Pașapoarte biometrice – un avantaj sau ???

Martie 17, 2010 § 2 comentarii

Din 1 ianuarie 2011 Republicii Moldova va trebui să îndeplinească condiţia Uniunii Europene precum că toţi cetăţenii trebuie să posede paşaportul biometric ceea ce va facilita eliberarea regimului de vize în spaţiul european pentru cetăţenii moldoveni, declarație aparține vicedirectorului general prestări servicii al întreprinderii de stat „Registru”, Vasile Ciornâi.

Paşaportul biometric presupune încorporarea unui cip elecronic, care constituie o mică bază de date şi include informaţia textuală de pe fişa personalizată, imaginea forografică şi amprentele a degetelor de la fiecare mână, această măsură dă un grad mare de încredere din partea statului european în persoana respectivă.

Potrivit portalului de știri UNIMEDIA, la moment 1350 cetăţeni ai Republicii Moldova deţin paşaport biometric. Perfectarea unui asemena act costă 75 dolari şi durează 30 de zile.

La prima vedere intenția este destul de bună, posesorul acestui pașaport se pare că a fi mult mai protejat și are posibilitatea să țină totul sub control.

Dar mai rămâne un semn de întrebare, de ce este nevoie de atâta securitate?
În esență răspunsul este foarte intuitiv, aceasta pune în mâinile guvernului ţării un control mult mai mare asupra omului.

Aceste evenimente mă duc cu gândul la pasaj din Sfintele Scripturi:

Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei care avea rana de sabie, şi trăia. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13:14-17)


Aceste pasaje vorbesc despre un semn care va fi aplicat pe mână dreaptă sau pe frunte adică semnul Antihristului 666, fără acest semn nimeni nu va putea cumpăra sau vinde ceva. În lipsa acestui semn persoana va fi limitată considerabil.

Dacă facem o paralelă cu pașapoartele biometrice, acestea oferă toată informația despre persoana ca îl deține ceea ce face ca această persoana să fie indentificată foarte ușor.

Nu vreau să spun că în pașapoartele biometrice este încorporat numărul Antihristului 666, dar observ ceva foarte important și anume că oamenii o să se deprindă cu aceste microcipuri și atunci când va veni Antihristul nu se va mai pune în discuție această problemă.

Până acum sau lansat foarte multe zvonuri despre sfârșitul lumii, dar dacă studiezi Sfintele Scripturi nu ai dece să fii alarmat sau mai bine zis știi că această zi pentru creștini care au căutat să trăiască potrivit Cuvântului lui Dumnezeu, nu va veni ca un hoț (pe neașteptate), pentrucă Cuvântul lui Dumnezeu ne spune clar :

Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. (1 Tesaloniceni 4:16-17)

Creștinii au o nădejde, nădejdea este Domnul Isus Hristos.

Dacă îți este frică de acest pașaport biometric, vreau să te îndem să te înpaci cu Dumnezeu pentru ca Ziua Domnul să nu te ia prin surprindere. Nimeni nu poate să îți dea o încredințare când va fi această zi, dar tu poți să fii pregătit, prin pocăință sinceră și o dedicare deplină.

Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu îți ia cununa.! Apocalipsa 3:11

Anunțuri

§ 2 Responses to Pașapoarte biometrice – un avantaj sau ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Pașapoarte biometrice – un avantaj sau ??? at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: