Alege regizorul vieți tale

Martie 19, 2010 § 2 comentarii


Vieţile pe care le vedem pe CD, DVD, la TV sau cinema atrag sute de milioane de oameni anual. Filmele artistice fascinează, motivează, îndrumă, aduc bani.
Fiecare din noi este un erou principal, viața fiind banda unde se rulează filmul.
Filmul vieţii… la cele mai multe persoane, este ceva de genul:
„- prea tânăr,
– prea sigur de sine,
– prea fericit,
– prea ocupat,
– prea îngrijorat,
– prea bătrân,
– prea târziu.”
Viaţa este scurtă, trece repede ca un film, iar acest film alegi tu cum să fie conceput şi regizat. În acest film tu alegi ce rol vrei să ai şi cum să joci. Dacă alegi să stai lânga Isus şi să traieşti pentru El şi împreună cu El, pentru a putea duce la îndeplinire planul şi scopul Lui cu privire la viaţa ta, vreau să-ţi zic că ai ales rolul cel mai bun din film.

Iar pentru aceasta trebuie să învăţăm să ne supunem Lui, aşa cum un actor se supune regizorului şi încearcă să facă totul perfect şi ca totul să iasă aşa cum îşi doreşte regizorul. În cazul nostru, regizorul este Dumnezeu. Aşa că noi trebuie să ne jucăm rolul în viaţa aşa cum Domnul vrea şi cum El a ales un plan şi un scop pentru noi încă mai înainte de a ne fi născut.
Aşa cum într-un film sunt alese persoanele pentru a juca un anumit rol, pentru că li se potriveşte cel mai bine, aşa şi Dumnezeu a ales un rol unic şi specific pentru noi, pentru fiecare în parte, pe care trebuie să-l jucăm şi să-l ducem la îndeplinire.

Ca atunci când se va termina acest film scurt, Creatorul nostru să fie mulţumit de noi. Atunci când un actor joacă într-un film, face tot posibilul să joace cât mai bine, pentru ca să fie promovat şi în viitor. Noi, pentru a ajunge acolo unde Domnul ne vrea, trebuie să începem să facem lucrurile mici şi neînsemnate cât de bine putem, pentru a fi promovaţi, pentru a ni se încredinţa lucruri mari.

Cum poţi să ajungi să fii un om de valoare, dacă nu treci prin foc şi încercări, dacă nu eşti şlefuit şi dacă nu înveţi pentru a fi promovat.

Gândește-te că viața ta poate fi o mărturie pentru alții, se merită să trăiești frumos pentruca atunci când va trebui să pleci de pe mare scenă a vieții să nu ai remușcări ci numai înplinire.

Viața e ca un film. Noi suntem actorii iar Dumnezeu e regizorul. Dacă urmăm scenariul și regizările vom primi nu un premiu Oscar ci cel mai important lucru, Viața Veșnică.

Anunțuri

§ 2 Responses to Alege regizorul vieți tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Alege regizorul vieți tale at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: