Tăcerea lui Dumnezeu

Martie 23, 2010 § 1 comentariu

tacere
Pe un perete din celula sa un întemnițat a scris următoarele cuvinte:” Cred că este soare, chiar dacă nu strălucește, cred în dragoste, chiar dacă nu am dovada ei, cred în Dumnezeu, chiar dacă tace.”

Ultima afirmație arată credința în Dumnzeu și încredere care însuflețea pe acel om. Dacă, pentru el, Dumnezeu părea că tace, el Îl știa totuși totdeauna viu și activ.

În vremea Esterei, deasemenea, părea că Dumnezeu tace. Totul părea lăsat în mânile oamenilor și chiar a celor mai răi. Un decret imperial osândea la nimicire pe toți iudeii din împărăție, din punct de vedere omenesc, situația era fără ieșire. Dumnezeu păstra tăcerea, dar El stătea deasupra tuturor împrejurărilor și avea să aducă izbăvirea poporului Său la timpul horărât și în modul cel mai neașteptat.

Creștini, să nu ne pierdem niciodată încrederea în Dumnezeu, chiar în ceasurile cele mai grele ale vieții noastre! Dumnezeu nu părăsește pe cei ce-și pun încrederea în El!

„ Căci aveţi nevoie de răbdare, ca, după ce aţi împlinit voia lui Dumnezeu, să puteţi căpăta ce v’a fost făgăduit. Evrei 10:36 ”

„Domnul să vă îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu şi spre răbdarea lui Hristos! 2 Tesaloniceni 3:5”

Anunțuri

§ One Response to Tăcerea lui Dumnezeu

  • Alina Druta spune:

    Amin, Dumnezeu da intotdeauna vremi de inviorare copiilor Sai chiar daca uneori pare a fi departe de noi. Dupa orice ploaie cit de mare nu ar fi, vei vdea intr-un final stralucirea patrunzatoare a soarelui, care inveseleste sufletul si da bucurie inimii tale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Tăcerea lui Dumnezeu at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: