Rusia şi Ucraina intenţionează să interzică propaganda homosexualităţii.

Aprilie 6, 2010 § Lasă un comentariu

În Rusia se lucrează la un proiect de lege care să interzică propaganda homosexualităţii. Despre aceasta a mărturisit Iosif Kobzon, artist cunoscut şi deputat în Duma de Stat a Rusiei, anunţă Biserici.md

„Acum se aprobă o lege pentru lupta cu propaganda homosexualităţii. Nu este corect să impui societăţii relaţiile între persoanele de acelaşi sex. Dumnezeu nu degeaba a creat femeia şi bărbatul, ca totul să aibă loc aşa cum este şi firesc: la început dragostea dintre ei, după care să urmeze familia şi naşterea copiilor, dar tot restul este perversitate”.

Asemenea iniţiative au loc şi în Ucraina. Amintim că anul trecut în cadrul câtorva evenimente care au avut loc în Haricov, Irpeni, Kiev şi alte oraşe, s-au strâns peste 40,000 semnături de la populaţie pentru susţinerea proiectului de lege care aborda răspunderea penală pentru propaganda homosexualităţii.
Alte evenimente ca, marşul miting „ O familie completă împotriva homosexualităţii” organizat de Ziua internaţională a luptei împotriva SIDA în Lugansc, filmuleţul „Manifestul oamenilor cu viitor” şi „Carnavalul familiei” sunt alte iniţiative având acelaşi scop.

Sursa: Biserici.md

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Rusia şi Ucraina intenţionează să interzică propaganda homosexualităţii. at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: