Seminarul Crearea, Editarea și Publicarea clip-urilor VIDEO, 14-15 mai

Mai 11, 2010 § 4 comentarii


Fiindcă Internet-ul devine tot mai aglomerat cu fișiere video, care captivează atenția vizitatorilor mai ușor, am venit cu inițiativa ca să ajutăm pe toți cei care sunt implicați în viețile altor oameni să poată reflecta în format video felul cum Dumnezeu lucrează și cum schimbă vieți prin Cuvântul Lui.

Pe 14 și 15 mai vom petrece un seminar în care vom învăța cum să filmăm clip-uri video, apoi vom practica principiile de filmare luând interviuri la diferiți oameni pe anumite întrebări. După aceasta vom învăța cum să importăm video în computer în programul Microsoft Movie Maker.

Vom învăța, deasemenea, să edităm video și apoi să-l exportăm în formatul necesar. La urmă vom învăța cum să încărcăm video pe Internet și cum să le plasăm pe site sau pe blog.

Pentru participare la seminar vă rugăm să ne scrieți la email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau ca și comentariu la acest articol și să ne comunicați numele, prenumele și email-ul dvs.

Seminarul va începe pe 14 mai la orele 17.00 și va dura 2 ore. A doua zi, pe 15 mai, vom începe lecțiile la orele 10.00 și vor dura până la 16.00.

Anunțuri

§ 4 Responses to Seminarul Crearea, Editarea și Publicarea clip-urilor VIDEO, 14-15 mai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Seminarul Crearea, Editarea și Publicarea clip-urilor VIDEO, 14-15 mai at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: