Gândul zilei – Dezbinarea familiei

Mai 24, 2010 § 2 comentarii

Trăim în vremuri grele de dezbinare între popoare, între partide, între biserici, între părinți și copii, între soți și soții. Această celulă mică, dar vitală a societății – familia – suferă greu din cauza virusului dezbinării.

Divorțurile fac ravagii și se înmulțesc îngrozitor pe tot globul pământesc. Cu toate că legile caută să împiedice divorțurile, ele nu pot fi stăvilite. Tinerii abia s-au căsătorit, stau câteva luni împreună, apoi divorțează.

Divorțul este boala socială a vremii noastre. Dezbinarea din familii înseamnă dezbinarea națiunii. Se spune că înainte de prăbușirea Romei, a avut loc prăbușirea standartelor de viață – familia s-a dezintegrat, imoralitatea a devenit un mod de viață.

Orice societate are la baza ei anumite legi ca pietre de temelie. Când acestea se surpă, edificiul societății se prăbușește. Și noi asistăm cu toții la această surpare!

Pentru vremuri ca acestea de gravă dezbinare a familiilor sub puternica inspirație a modernismului sticat, singura cale de vindecare este întoarcerea la valorile lăsate de Dumnezeu în Sfintele Scripturi.

Îndemnul pentru ziua de astăzi este următorul: Citește și înplinește Cuvântul lui Dumnezeu și vei avea parte numai de binecuvântare în casa ta, alături de familia pe care o iubești. Nu uita să spune celor din casa ta cât de scumpi sunt pentru tine, nu fii egoist spune că-i Iubești!

Anunțuri

§ 2 Responses to Gândul zilei – Dezbinarea familiei

  • elena.turnagiu spune:

    copii lui dumnezeu nu poate sa aiva numai bucuri poti sa ai o cruce de dus dupa puterile tale dacai ceri lui dumnezu el te ajuta la ce trebuie sa te ajute pentru sufletu tau care ne rugam sa ajunga in rai nu in iad iar in familie sa nu fi numai cu cuvintu te iubesc

  • elena.turnagiu spune:

    nu trbuie sa spun la nimeni ce trebuie sa spun la copii atita spun copii mei sunt educati si sunt crediciosi
    ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Gândul zilei – Dezbinarea familiei at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: