SUA vrea să aprobe homosexualitatea în cadrul forțelor armate

Mai 31, 2010 § 3 comentarii

Guvernul SUA se afla la un pas de a accepta homosexualitatea in cadrul fortelor armate. Membrii Congresului au votat majoritar pentru abrogarea legii „Don’t Ask, Don’t Tell” („Nu intreba, nu spune”), promulgata in cadrul administratiei presedintelui Bill Clinton, care impunea militarilor homosexuali sa nu isi dezvaluie orientarea sexuala, informeaza SkyNews.

Presedintele Barack Obama, lideri militari si organizatiile pentru drepturile homosexualilor au cerut in numeroase randuri ca legislatia sa fie reglementata. „Aceasta lege va face fortele armate mai puternice si mai cuprinzatoare si va permite soldatilor homosexuali sa serveasca intr-un mod onest”, a declarat Obama la incheierea sesiunii de voturi.

Republicanii au votat impotriva planului si au cerut o amanare a deciziei, pana la sfarsitul anului.”Legea va afecta moralul si eficacitatea militarilor „, a declarat senatorul republican John McCain, un veteran al razboiului din Vietnam, care a incercat sa blocheze noua lege.

Stire preluata de pe http://www.hotnews.ro

Anunțuri

§ 3 Responses to SUA vrea să aprobe homosexualitatea în cadrul forțelor armate

 • În unele ţări homosexualii erau privaţi de serviciu militar tocmai pentru a nu înmulţi fenomenul , iar aici… se pare că asta şi vor.

 • Natalia spune:

  Foarte trist, autoritățile ar trebui să se gândească bine înainte de-a adopta asemenea legi, vor avea de suferit consecințe grave!

 • mihailandrei spune:

  S-a depasit masura, s-a trecut peste linia tolerantei.
  Homosexuali, initial doreau abrogarea articolului 200 din Codul Penal. Acum solicita fara rusine legalizarea „casatoriei”.

  Inteleg ca sunt voci care doresc inclusiv legalizarea adoptiilor. Situatia e jenanta! Citesc in presa ca au si „biserica”.
  In acest sens au primit vizita unei anume Diana Fisher, lesbiana „episcop” a congregatiei Metropolitan Community Church.
  Maine poimaine, vor solicita drepturi si necrofilii sau pedofilii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading SUA vrea să aprobe homosexualitatea în cadrul forțelor armate at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: