Testul așteptării

Iunie 2, 2010 § Lasă un comentariu

Ziua cea mare a trecut. Colegata ta de cameră s-a căsătorit cu un tânăr minunat, iar tu ai fost domnișoară de onoare. Ai împărtășit bucuria colegei tale, dar spinul invidiei s-a cuibărit în inima ta. În timp ce noua familie petrece o lună de miere ca-n povești, tu stai singură în apartamentul gol și-ți plângi de milă înecându-ți invidia într-o cutie de înghețată.

Ți-e cunoscut scenariu? Te-ai gândit vreodată că împlinirea deplină va veni prin căsătorie? Crezi oare că singurele femei fericite sunt cele căsătorite? Ai încercat și tu să-ți găsești împlinirea în carieră, până când căsătoria îi va lua locul? Dacă răspunsul este da, prevăd dezămăgirea din viitorul tău.

„Femeia nu s-a născut femeie. Nici când se căsătorește, când poartă un copil în pântece sau când îi spală hăinuțele murdare, nici chiar alăturâdu-se unei mișcări feministe, ea nu devine femeie. Femeia devine femeie când ajunge așa cum vrea Dumnezeu”

Acest adevăr te poate ajuta să-ți păstrezi curată așteptarea de a avea o viață împlinită. Prea multe femei creștine își leagă dorințele inimii de dragoste pentru soț, de căsătorie și de copii. Analizați atent dacă aceste așteptări au a face în cele din urmă cu dragostea pentru Hristos.

Gary Chapman remarca: „Cu adevărat fericiți sunt oamenii, căsătoriți sau necăsătoriți, care au înțeles că fericirea nu se află în căsnicie, ci într-o relație corectă cu Dumnezeu”

În viața femeii creștine împlinirea începe cu suveranitatea lui Hristos asupra oricărui domeniu al vieții. O profesoară din mediul universitar le spunea unor tinere că, pe când avea opt ani, mama sa i-a destăinuit un secret care i-a format perspectiva asupra vieții. Cel mai important lucru pe care a vrut ea s-o învețe a fost că: „Nimeni, nici măcar bărbatul cu care te vei căsători, nu va putea să te facă fericită – numai Isus poate.”

Ce lecție profundă pentru o fetiță de doar opt ani! Dar acest secret i-a îngăduit să crească urmându-l pe Isus cu lepădare de sine.

Încă mai crezi că apariția bărbatului ideal va înlătura umbrele din viața ta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Testul așteptării at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: