Nu lucruri pe jumătate!

Iunie 6, 2010 § Lasă un comentariu


Cunoașteți fabula despre liliac? Acest animal este un animal ciudat, jumătate șoarece, jumătate pasăre. Un liliac se afla odată într-o criză de identitate, dorea să se întovărășească cu șoarecii, dar aceștia l-au respins, pentru că era pe jumătate pasăre. A mers la păsări, dar acestea au observat că nu are pene, în schimb are urechi, și l-au respins.De atunci, așa spune fabula, animalul zboară neliniștit în semiîntuneric încolo în și-ncoace.

Și printre oameni sunt mulți care rătăcesc neliniștiți prin „zona gri” a vieții. Sunt nemulțumiți și bănuiesc că drumul lor este greșit. Mulți dintre ei știu desigur unde este calea de ieșire, libertatea, salvarea, unde pot găsi viața, dar totuși ezită, se tem de consecințe.

Există și creștini care oscilează astfel și cochetează cu viața veche. Dar aceasta este o existență sărmană, pentru că aceștea nu se simpt bine nici între credincioși, nici în lume. Domnul Isus a spus bisericii din Laodiceea: „O, dacă a fi rece sau în clocot! ”. Rece sau în clocot, negru sau alb, la stânga sau la dreapta, da sau nu!

Starea de căldicel sau „zona gri” conduce la pierzare. O cale de mijloc sau neutralitate nu există, când aste vorba despre soarta noastră veșnică. Ferice de cel care s-a decis și stau de partea Domnului!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Nu lucruri pe jumătate! at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: