Parlamentarii din Afganistan doresc execuţia creştinilor în public

Iunie 19, 2010 § 6 comentarii

Creştinii din Afganistan sunt îngrijoraţi din cauza ameninţărilor din săptămânile trecute din partea parlamentului. Conform presei Associated, parlamentarul Abdul Satter Khowasi a ameninţat să execute creştinii care au trecut Musulam. El a răspuns la anunţurile TV unde oameni creştini erau botezaţi în Farsi.

El spune “Acei oameni care au apărut în acel video ar trebui executaţi public; autorităţile locale ar trebui să aresteze aceşti oameni şi să îi execute.”

Greg Mussleman de la Voice of the Martyrs, Canada (VOM) spune “Aceasta sună asemănător cu retorica Talibanului, sau ceva de acest gen. Dar vine de la presupuşii aliaţi al Canadei şi al Statelor Unite. Avem soldaţi care mor în acea ţară, pentru a aduce libertate. Deci auzind ceva de acest gen este înspăimântător.”

După ce oamenii fac public relaţia lor cu Isus, majoritate din ei sunt ameninţaţi şi sunt acuzaţi fals. “De multe ori se spune că oamenii sunt fortaţi să devină creştini, mai ales cei cu trecut Musulman, că are loc ceva de genul unei manipulari.”

Aceste lucruri pot avea un impact asupra bisericii, dar Mussleman nu ştie cum anume va influenţa biserica. “Uneori cauzează frică, şi oamenii nu vor să vină la biserică – sunt înfricoşaţi. In alte cazuri, persecuţia întăreşte biserica. Partea pozitivă este că oamenii vin la Dumnezeu. Şi aceasta este un lucru minunat. Botezurile au loc”, a mai adăugat Mussleman

Creştinii sunt rugaţi să mijlocească pentru ca acei creştini să fie eliberaţi de frică şi să dorească să rămână în ţara lor. Rapoartele arată că creştinii din toată ţara se ascund, temându-se de execuţie.

stiricrestine.ro

Anunțuri

§ 6 Responses to Parlamentarii din Afganistan doresc execuţia creştinilor în public

 • That’s an amazing post. Thanks a lot

 • AllGay spune:

  Vorbesti despre drepturile luate crestinilor si maltratarile caror sunt suposi acestia. Totusi vreau sa stii ca poza pe care ai pus-o este facuta la executia a doi homosexuali iranieni. Acestia au fost executati in 2008 pentru ca erau impreuna.

 • Natalia spune:

  Homosexualitatea este o urâciune, eu personal nu urăsc aceste persoane ci păcatul pe care le săvârșesc și nici o dată nu o să-l tolerez. Creștini au fost omorâți pentru credința în Domnul Isus și e o onoare pentru cineva ca să meargă până la moarte și să nu își iubească viața sa mai mult ca pe Dumnezeu.

 • AllGay spune:

  My point was, ca oamenii din poza au fost omorati pentru caq cineva a socotit ca Alah uraste homosexualitatea si in Coran scrie ca homoseualii trebuie omorati. My point is ca aceti oameni au mers pana la moarte pentru ceea ce sunt, nu pentru o credinta. Acum e bine sa crezi in ceva suficient de mult incat sa fii gata sa mori pentru aceasta credinta, dar cat de corect este sa omori oameni pentru credinta ta?

 • Natalia spune:

  Homosexualitatea este un păcat grav, oameni acești au plătit pentru păcatul lor. Această urâciune nu se poate compara nici pe deaproape cu prețul pe care l-au plătit creștinii pentru credința în Domnul Isus Hristos.

 • cei doi nu au fost executaţi pentru că erau împreună ci pentru că au participat la un jaf împreună .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Parlamentarii din Afganistan doresc execuţia creştinilor în public at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: