Satanismul și adepții lui

August 27, 2010 § 1 comentariu


O lume în care domnesc întunericul şi răul. Deşi ritualurile sunt, în mare parte, macabre şi brutale, satanismul are numeroşi adepţi. Într-o familie de satanişti a venit pe lume şi Laura.

Tânăra, care acum nu mai face parte din secta în sânul căreia a crescut, povesteşte: „Tatăl meu care avea o poziţie de vază în sectă a început să mă antreneze de timpuriu ca să fiu aşa cum vrea cercul nostru. Mă învăţa să nu plâng, să nu ţip, să nu reacţionez la durere şi mai ales să nu povestesc nimănui, nimic. Aceasta era vrerea Satanei şi toţi trebuia s-o respectăm.

În numele lui Satan, Laura şi-a înghiţit lacrimile de durere, a încasat bătăi fără crâcnească sau a tăcut după ce a fost violată. Pentru lumea „din afară” era o scolăriţă oarecare. În sectă era slujitoare oficiind la reuniuni şi ritualuri:

Mi se cerea supunere oarbă în faţa bărbaţilor. Dacă trebuia să mă prostituez, o făceam pentru că era dorinţa lui Satan şi pentru că Întunecatul avea nevoie de bani. Secta alegea clienţii. Nu am primit niciodată bani (pentru serviciile mele de prostituată). Banii se duceau direct la sectă”, mai spune fata.

Laura a crescut într-un cerc de adepţi ai unei forme de satanism deosebit de brutale. Dar cei care practică asemenea ritualuri oculte nu pot fi recunoscuţi în societate. Sunt oameni care trăiesc printre noi, dar nu afişează niciodată simbolurile sectei lor.”

Până acum numărul femeilor victimizate care au cerut ajutorul Bisericii este de treizeci. Aproape toate au povestit despre ritualuri sângeroase cu fetuşi sacrificaţi în pântecul mamei sau chiar cu crime: „Spuneau că au fost fecundate după un anumit ritual, în cadrul unei ceremonii. Tot în cadrul unei ceremonii, şi tot după un anumit ritual, aduceau copiii pe lume. După naştere, bebeluşii erau sacrificaţi ritual. Femeile gravide ascundeau sarcina, nimeni nu ştia care e soarta acestor copii”, spune Brigitte Hahn.

Aproape nimeni n-a dat crezare acestor poveşti de groază până în anul 2008 când a fost realizat un sondaj de opinie în rândul medicilor şi psihoterapeuţilor din landul Renania de Nord-Westfalia. Din cele două mii de persoane chestionate, 120 au recunoscut că au tratat paciente care au participat la ritualuri sataniste.

Mai toate victimele sunt traumatizate sau bolnave psihic, fapt care le pune la îndoială credibilitatea. În multe cazuri, cei care pleacă din sectă se întorc fiindcă nu rezistă la ameninţări şi presiuni, de câteva ori, chiar s-a întâmplat să provoace incendii sau să pună explozibil la biserici.

Laura a părăsit secta în momentul în care sataniştii i-au cerut să facă un copil. În prezent, tânăra trăieşte – sub pază permanentă – într-un centru pentru femei abuzate din landul Saxonia Inferioară. Nu a depus reclamaţie împotriva sectei ca să nu le facă rău părinţilor ei, dar şi-a aşternut mărturia pe o coală de hârtie şi a înmânat-o unui avocat:

În cazul în care mor, chiar dacă pare accident sau suicid, hârtia va fi trimisă la Procuratură. Este un fel de asigurare de viaţă ca să le tai curajul de a-mi face rău. Sau, cel puţin, acum nu mă mai pot ucide.

Această relatare încă o dată ne dovedește despre realitatea existenței puterii întunericului pe pământ, și încă o dată adeverește cuvintele Sfintei Scripturi care ne spune că satana este un minciunos și tatăl minciunii, este un leu care caută să înghită și să prăpădească pe cei care trăiesc fără Dumnezeu.

Satana caută să ucidă și să prăpădească dar Dumnezeu este Acel care dă viață și viață din belșug copiilor Săi, dacă încă nu ești împăcat cu Dumnezeu te îndemn ca să-L primești în inima ta ca Domn și Mântuitor pentru ca să trăiești în etern și să nu fii pierdut. După moarte pocăință nu există, dar viață după moarte există, deaceea noi avem responsabilitatea să ne pregătim calea de aici pentru veșnicie.

Poate îți vor părea prea spirituale cuvinte pe care le-am scris, sunt cuvinte care vin dintr-o inimă care este într-un legământ cu Dumnezeu și care a experimenta mâna lui Dumnezeu în viața sa. Poate nu crezi în existența acestor puteri și spui că pe tine nimic nu te va atinge, vreau să-ți spun că nu poți trăi în neutralitate trebuie să ei o decizie pentru tine – să trăiești sau să mori.

Anunțuri

§ One Response to Satanismul și adepții lui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Satanismul și adepții lui at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: