Ce poate face o SINGURĂ persoană? Un apel telefonic al unui șofer de camion a ajutat la salvarea a 7 copii de la Trafic și a oprit un lanț de prostituție din 13 state

Septembrie 8, 2010 § Lasă un comentariu

“A fost o experiență teribilă să vezi cîți șoferi sunt indiferenți, nu se gîndesc că acest copil poate fi fiica cuiva, membrul unei familii. Îi mulțumesc Domnului că ceea ce m-a salvat pe mine a fost apelul telefonic al acelui șoder de camion care s-a gindît la mine și care a sunat….

Cu siguranță cea mai oribilă atrocitate din zilele de azi este traficul de ființe umane, și în mod special al copiilor. Nici o țară nu scapă de aceasta. Și de multe ori ajungem să ne întrebăm ”Ce poate o persoană să facă pentru a opri aceasta cruzime?” (BCN)

Într-o istorie de salvare recentă, această întrebare a găsit un răspuns afirmativ, un simplu apel telefonic la poliție, apelat de un șofer de camion care a observat cîteva fete tinere care arătau speriate, a făcut o mare diferență.

Un șofer de camion care va rămîne anonim, se odihnea la o stație de camioane a observat două fete care ”păreau foarte tinere” mergeau de la un camion la altul pline de frică.

Simțind că ceva nu este în regulă, șoferul a decis să facă ceva și a sunat la poliție.

Conform raportului, cele două fete erau verișoare cu vîrsta între 14-15 ani, ele au fost răpite și forțate spre prostutuție la stația de camioane. Acest apel telefonic al șoferului nu doar a adus salvare fetelor, dar a salvat și alți 7 copii care au fost răpiți și traficați.

Dar efectele acestui simplu apel telefonic un s-au oprit aici. Acțiunea sa de compasiune a condus la arestarea și condamnarea a 31 de traficanți și a oprit lanțul de prostituție din 13 state. Citeşte mai departe.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Ce poate face o SINGURĂ persoană? Un apel telefonic al unui șofer de camion a ajutat la salvarea a 7 copii de la Trafic și a oprit un lanț de prostituție din 13 state at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: