Optimizeză un trafic mai mare pentru blogul tău de pe WordPress

Septembrie 16, 2010 § Lasă un comentariu

În acest post, vom trece prin paşii necesari pentru a optimiza un blog WordPress. Dacă sunteţi un client actual al UNIXy (http://www.debian.org/doc/manuals/. unixy. net), credcă sunteţi dispuşi să inplementaţi aceste schimbări la blogul dumneavoastră . Suntem un fornizor pe deplini reuşit aşa că poţi profita din plin de această oportunitate.

Există situaţii în care upgrade-uri hardware nu sunt fezabile, datorată fie la limitele bugetare sau constrângerilor de timp. Noi cunoaştem că un blog WordPress ar putea fi găzduite pe o platformă de partajat sau server dedicat (VPS inclus) aşa ca am scris acest post cu asta în minte.
Primele 5 etape poat fi finalizate într-un mediu partajat în care accesul la fişierele de configurare globală nu este permisă de către furnizorul. Toate cele 10 etape pot fi completate pe un server dedicat sau Virtual Server privat (VPS).

1. WP Supercache

WP Supercache este un plug-in WordPress care o dată instalat atenuează câteva dintre sarcinile pe server. În esenţă, este nevoie de fiecare de vizitat pagina PHP, care-i generează conţinutul HTML, şi îl stochează pe disc pentru vizite ulterioare. Aceasta se numeşte memorare în cache PHP.
Câştigul de performanţă este de remarcat. Nu numai că a accelera solicitările şi îmbunătăţeşte capacitatea de reacţie, dar, de asemenea, duce la utilizarea de resurse mai puţin pe server. Pentru a instala WP Supercache, urmaţi acest link:

http://ocaoimh.ie/wp-super-cache/

2.Turn Autosave Off

AUTOSAVE_INTERVAL WP este o variabilă globală care controlează cât de des auto salvează WordPress posturile. De exemplu, în timp ce editaţi sau când scrieţi posturi noi, WP ar putea în mod automat de salva zeci de copii ale mesajele dumneavoastră la masa principală WordPress.
Pentru a mări intervalul de la numărul X secunde, fa-o ca atare în interiorul wp-config. php fişier:

define(‘AUTOSAVE_INTERVAL’, 2200); // 2200 second autosave interval

Pentru a dezactiva caracteristica salvarea automata , şi de a crea un simplu plugin fişier şi pentru a permite, prin intermediul wp-admin:

3.Disable Non-Cacheable SQL Plugins

Această caracteristică salvează multe revizuiri în acelaşi post în baza de date. Este cel mai bine pentru a dezactiva această facilitate cu totul, dacă nu aveţi nevoie de ea. Add this line to your wp-config.php to disable this feature:

define(‘WP_POST_REVISIONS’, false);

Nu sunt necesare acţiuni suplimentare. Citeşte articolul mai departe: http://blog.unixy.net

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Optimizeză un trafic mai mare pentru blogul tău de pe WordPress at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: