Polonia primește pentru prima dată o persoană de culoare ca membru în Parlament

Decembrie 9, 2010 § Lasă un comentariu

Un pastor de origine nigeriană devine primul membru de culoare al Casei de Avocatură a Parlamentului din Polonia (Sejm). Acest lucru este considerat un mare pas înainte pentru relațiile Poloniei legate de rasă. (Michael Ireland, Corespondent Șef, ASSIST News Service)

Potrivit site-ului http://www.newspoland.pl , John Godson a obținut cetățenie poloneză acum 10 ani. Acesta va lua locul lui Hanna Zdanowska, care a demisionat din postul ei de parlamentar după ce a câștigat alegerile locale duminica trecută în Lodz. John Godson a slujit în trecut ca și cancelar local în orașul central din Polonia.

Într-un interviu pentru Radio Lodz, Godson a declarat că el continua să promoveze orașul său natal, chiar dacă își va petrece majoritatea timpului în Varșovia.

„Eu sunt din Lodz, voi locui aici, aici vreau să mor și aici vreau să fiu îngropat”, a declarat Godson, adăugând că el va veni des la Varșovia pentru a participa la sesiunile parlamentare.

Agenda lui Godson va include îmbunătățirea infrastructuri, creșterea accesului la rețeaua de Internet. și totodată va lucra la îmbunătățirea relațiilor diplomate cu țările africane.

Godson este de asemenea, și președintele Institutului African din Polonia, cât și pastor la Biserica lui Dumnezeu în Hristos, o biserică creștin-penticostală activă în Polonia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Polonia primește pentru prima dată o persoană de culoare ca membru în Parlament at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: