Rugaciunea de familie

Mai 3, 2011 § Lasă un comentariu


„Va mai spun iarasi, ca, daca doi dintre voi se invoiesc pe pamant sa ceara un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal Meu care este in ceruri.” (Matei 18:19). Unii crestini numesc aceasta „acord in rugaciune”. Esti foarte binecuvantat daca ai un frate sau o sora devotata cu care sa te rogi. Intr-adevar, cei mai puternici mijlocitori pe care i-am cunoscut venau in doi sau in trei.

Locul unde acest fel de rugaciune se manifesta in cel mai puternic mod este acasa. Eu si sotia mea, Gwen, ne rugam impreuna zilnic si eu cred ca aceasta ne tine familia noastra impreuna. Noi ne-am rugat pentru fiecare dintre copiii nostri de-a lungul anilor, ca nici unul dintre ei sa nu fie pierdut. Ne-am rugat pentru prieteniile si relatiile lor si pentru viitorii lor parteneri de viata, si acum facem la fel pentru nepotii nostri.

Foarte putine familii crestine isi fac timp pentru rugaciune acasa. Personal, pot sa marturisesc ca sunt astazi in slujire datorita puterii rugaciunii de familie. Cand eram copil, in fiecare zi, indiferent pe unde eu, fratii si surorile mele ne jucam, in fata casei sau in strada, mama mea iesea in pragul usii si ne striga: „David, Jerry, Juanita, Ruth, e timpul de rugaciune!” (Fratele meu Don nu era nascut inca.)

Toti vecinii stiau despre timpul de rugaciune al familiei noastre. Uneori uram cand auzeam chemarea aceea, si gemeam si carteam din cauza asta. Dar ceva foarte clar s-a intamplat in acele timpuri de rugaciune, cu Duhul Sfant miscandu-se in mijlocul familiei noastre si atingandu-ne sufletele.

Poate nu te vezi pe tine in stare sa tii o rugaciune in familie. Poate ca ai un sot sau sotie care nu co-opereaza sau un copil razvratit. Dragul meu, nu conteaza cine alege sa nu se implice. Caci tu oricum poti sa intri in bucatarie si sa-ti pleci capul si sa te rogi. Aceasta va servi ca timp de rugaciune in casa ta si fiecare membru al familiei va sti asta.

De David Wilkerson

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Rugaciunea de familie at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: