Mâini care ucid

Iunie 10, 2011 § 3 comentarii


Privind titlul editiei de astazi am oscilat intre “Maini care ucid!” si “Doctori care ucid!” Pentru ca doctorii zilelor noastre ucid. Cu mainile. Primesc licente la absolvirea facultatilor nu doar sa vindece ci sa si ucida, iar in facultati invata nu doar sa vindece, ci si sa ucida.

Asa incat aceleasi maini care vindeca, si ucid. Ucid de cateva decenii, spre deosebire de colegii de breasla cu multe decenii sau secole in urma. Ucid pe bani. Multi se imbogatesc nespus de mult ucigand oameni. Atat nenascuti cat si nascuti. Atat la inceputul vietii cat si la sfarsitul ei. La inceputul vietii ucid in numele unui asa numit drept al femeii de a dispune in mod liber de propriul trup (numit in termeni de “etica morala” ca “dreptul la auto-determinare”), iar la sfarsitul vietii in numele demnitatii umane (numit, tot in termeni de “etica morala” ca dreptul la “autonomia personala.”)

Asistam deci la o inversiune totala si radicala a valorilor – contravalorile devin valori si valorile devin contravalori. In cuvintele profetului Isaia “raul se transforma in bine si binele in rau.” Iar tot mai multor doctori constiinta le este adormita de castigul pe care-l fac avortand vieti nevinovate. In pas cu delasarea constiintei, etica privind respectul fata de viata s-a modificat si ea radical in mai putin de cateva generatii de oameni. In 1948 juramantul medical, inscris in asa numita Declaratie de la Geneva, afirma “Jur sa am un respect deosebit fata de viata umana, incepand cu momentul conceptiei.” In 1984, insa, ultimele cuvinte (“din momentul conceptiei”) au fost eliminate si inlocuite cu fraza “de la inceputul vietii.” Iar in 2005 si aceste cuvinte au fost eliminate.

In Romania ultimilor 60 de ani medicii lipsiti de constiinta au avortat peste 20 de milioane de copii. Cu consimtamantul legii si cu aprobarea tacita a noastra a tuturora si a celor dinaintea noastra. Doctorii de fapt au ucis in toata lumea, nu doar in Romania, de cand ideea avortului s-a inradacinat in moralitatea seculara a societatii incepand cu mijlocul secolului XIX. Studii recente despre care am scris mai pe larg in buletinele noastre informative de marti conchid ca in lipsa avortului astazi am fi pe planeta cu poate 2 de miliarde de fiinte umane in plus. In alte cuvinte, in epoca moderna mainile doctorilor au ucis aproximativ 2 miliarde de copii nenascuti. Nu e greu deci de afirmat ca in societatea moderna cel mai periculos loc pentru un copil este pantecele mamei lui. Statisticile arata ca in Romania un copil nenascut are o sansa de mai putin de 50% de a vedea lumina zilei. Ati citit corect. Pentru ca in tara noastra peste 50 din 100 de sarcini rezulta in avort. Incetul cu incetul ne transformam tara in Tofetul Europei, adica tara in care se savarsesc cele mai multe avorturi de pe continent.

Curios, se afirma ca avortul e necesar pentru a salva viata mamei la nasterea copilului. Asta este argumentul standard si cel mai mult propagat de catre organizatiile internationale care promoveaza avortul. Si este acceptat fara discernamint, in spatele lui aflandu-se sume enorme de bani care-l propulseaza. Dar nu este un argument bazat pe adevarul faptic. Foarte putine femei mor in timpul si din cauza sarcinii. Incidenta mortalitatii mamelor in cursul sarcinii este cea mai scazuta in Chile, o tara care inca refuza sa legalizeze avortul. La fel si in Irlanda. Copiii nu ucid mamele. Studii publicate recent in The Lancet, publicatia Colegiului Medicilor din Marea Britanie, confirma ca majoritatea covarsitoare a femeilor care mor in timpul sarcinii mor din cauza impactului drogurilor, al lui SIDA, al alcoolismului, si al lipsei de conditii igienice si sanitare pentru purtatea sarcinii pana la capat.

Avortul nu doar transforma Romania in Tofetul Europei, dar ne si distruge ca natiune. Cu cunostinta, aprobarea si indiferenta clasei politice, a executivului si a guvernului. Cultura destructiva si anti-viata din Romania e finantata din fondurile publice, costul avorturilor fiind si el acoperit tot din fondurile publice. Adica din banii nostri, al fiecarui cititor al acestor randuri. Fara ca sa putem spunem ceva. Schimbarile de sex sunt si ele finantate tot din fondurile publice. Oare cat timp poate dainui o tara sau civilizatie care priveste ca normal ceea ce constiinta spune ca este anormal si ceea ce Dumnezeu numeste pacat? Oare nu ar trebui Romania sa faca asa cum fac alte tari, in principal SUA, unde acoperirea costului avortului din fondurile publice e interzisa? Si unde tot mai multe state adopta legi care interzic finantarea oricaror programe de planificare de familie (family planning) din fondurile publice. Un ultim exemplu e statul Texas unde doar ieri Senatul a votat o lege care interzice finantarea din fondurile publice a spitalelor care presteaza servicii de avort. http://www.lifenews.com/2011/06/08/texas-hospitals-cant-get-tax-funds-if-they-do-abortions/ In anii recenti senatorul Iulian Urban sugerase un proiect legislativ care ar fi obligat pe alcoolici sa-si plateasca spitalizarea din fondurile proprii. O idee buna, dar una care ar trebui extinsa si in privinta avortului si a operatiilor de modificare a sexului.

Alianta Famililor din Romania
http://www.alianta-familiilor.ro

Anunțuri

§ 3 Responses to Mâini care ucid

 • Oaspete spune:

  …Nu judeca si judecat(a) nu vei fi… Noi ar trebui sa-i lasam pe cei care credem „pacatosi” sa fie judecati de cel care este in drept sa o faca fara a spune cuvinte in locul lui. Cine vrea sa faca lumea mai buna – sa intreprinda el(ea) gesturi in aceasta privinta: sa nu mearga la avort si sa nu roage medicul sa-i faca, sa nu ramana insarcinata stiind ca nu o duce pana la capat, sa nu judece pe altii etc. etc.

  Bafta,

 • Natalia spune:

  Draga Oaspete,

  Acest articol nu judecă pe nimeni, ci are ca scop să informeze și să atenționeze pe cei care sunt responsabili de sarcină aici mă refer atât la mama fătului cât și medic.
  De păcatul și crima pe care-L săvârșesc în complice alegâd calea cea mai simplă – avortul și curmând viața celor nenăscuți! Dar care au DREPTUL LA VIAȚĂ așa ca și fiecare din noi.

 • SimionsTb spune:

  „indiferenta duce la distrugere” nu putem ramane indiferenti fata de pacat ci trebuie sa spunem NU pacatului.

  Domnul sa te binecuvanteze Natalia, un foarte bun articol ce arata o realitate sumbra a tarii noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Mâini care ucid at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: