Tu cu cine mergi?

Decembrie 6, 2011 § 1 comentariu


Ţi s-a întâmplat să mergi pe stradă şi să vorbeşti cu un prieten, iar la un moment dat să observi că toată lumea se uită ciudat la tine? Îl întrebi şi pe amicul tău ce s-a întâmplat, dar observi că nu mai e lângă tine. El a făcut stânga sau a rămas undeva în spate, iar tu ai mers tot înainte, vorbind singur. Mie mi s-a întâmplat! A fost amuzant atunci, dar imaginaţi-vă ce dureros este ce vă voi spune!

Imaginaţi-vă ce dureros ar fi ca noi, ca şi creştini să mergem cu Dumnezeu. Unul lângă altul. Să avem aceeaşi viziune, să fim tari în credinţă şi să vorbim cu El. Iar, la un moment dat, Dumnezeu, prietenul nostru, să rămână undeva în spate sau să facă stânga sau dreapta pe o altă stradă. Şi noi continuăm să vorbim, să povestim cu El, crezând că încă este lângă noi, acolo… şi din păcate, uneori realizăm că nu este atunci când observăm privirile pline de întrebări ale oamenilor din jurul nostru. Oare nu mulţi creştini continuă să meargă tot înainte, crezând că Dumnezeu este lângă ei? Crezând că Dumnezeu e acolo şi ascultă? Mai mergi tu cu El lângă tine? Mai face parte din viaţa ta, din călătoria ta?

Uită-te atent, s-ar putea să descoperi că mergi singur de o perioadă şi să nu ştii. S-ar putea să descoperi că de o perioadă povesteşti singur, tu cu planurile tale, cu visurile tale şi cu ţelurile tale. Ai fost atât de antrenat în această discuţie, încât L-ai pierdut din vedere pe prietenul tău. Pe Isus. Ai fost atât de pasionat de subiect, încât ai uitat de Esenţă. Ai uitat să te întrebi dacă El asta doreşte de la tine, dacă asta vrea pentru viaţa ta. Tu pur şi simplu l-ai luat pe Dumnezeu cu tine şi ai început să mergi tot înainte, uitând să te mai consulţi cu el. Scumpul meu, Isus nu este DOAR un tovarăş de călătorie care să-ţi ţină de urât. El este însăşi destinaţia!

Uită-te atent lângă tine. Priveşte în viaţa ta. Vorbeşti singur sau mai e Cineva lângă tine? L-ai părăsit pe El? Nu e uşor să rămâi aproape, dar e atât de frumos! Să ţi se întâmple aşa ceva pe stradă, în viaţa pământească, este amuzant şi distractiv. Să ţi se întâmple să rămâi singur în viaţa spirituală, nu mai e un joc! E tragic! Tu cu cine mergi?

Alina Ilioi

Anunțuri

§ One Response to Tu cu cine mergi?

  • juli spune:

    foarte frumos mesaj si e o realitate care de multe ori nu ne dam seama la timp 🙂 Fii binecuvintata Natashyka 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Tu cu cine mergi? at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: