Lady Gaga, o amenințare la adresa creștinismului.

Decembrie 1, 2012 § 2 comentarii

lady_gaga
Tinerii întotdeauna se lasă cel mai ușor atrași de tot ce apare nou și diferit, indiferent că e tehnică, mașini, filme, muzică bună sau nu prea…

Vreau s-o aduc ca exemplu pe una dintre cele mai renumite staruri de la Hollywood și anume Lady Gaga. Prin piesele și stilul demonic, ea captează și stârnește un interes și o pasiune inexplicabilă pentru tinerii de astăzi.

Potrivit sondajelor, cântăreața este în topul celor mai cunoscuți artiști din întreaga lume și asta o dovedesc miliardele de vizualizări ale videoclipurilor ei.

Acest lucru înseamnă că reușește să influențeze ușor prin ceea ce prezintă: clipuri, interviuri, concerte, vestimentație, concepte și abordări.
Lady Gaga nu doar că poate, dar deja a și influențat milioane de tineri din această lume.
În anul 2010, revista Time a clasat-o pe primul loc în topul celor mai influenţi artişti din lume.

În cele ce urmează, vrem să vedem totuși de ce Lady Gaga este o AMENINŢARE la adresa creştinismului?

Pe data de 1 iunie 2010, controversata cântăreaţă a acordat un interviu celebrului Larry King în care vorbeşte despre sentimentele sale religioase:
“Lupt cu sentimentele mele în legătură cu Biserica. În termeni de religie, sunt o persoană foarte religioasă. Visez şi îmi imaginez un viitor și la o religie mult mai paşnică, o stare a minţii mult mai liniştită pentru generaţiile tinere. Asta visez”.

Personal nu văd cum Lady Gaga ar putea induce prin videoclipurile sale o stare a minţii mult mai liniştită pentru generaţiile tinere…?! Tot ce ştim este că influenţa şi succesul ei la nivel mondial îi face pe tineri să o copieze, reproducând până și gesturile acesteia. Iar dacă cântecele și videoclipurile, nu sunt altceva decât un elogiu adus Satanei şi o denigrare a Bisericii lui Hristos, atunci CHIAR există o problemă.

La fiecare apariție, Lady Gaga iese cu un mini discurs motivațional, prin care promovează ”desfrâul și depravarea interioară.” Astfel, potrivit acesteia, a fi tu însuţi înseamnă a te identifica cu toate instinctele deviante ale sexualităţii și să nu accepţi viziunea normală despre om și nici pe cei care o promovează.

Lady Gaga este zeița unei culturi muzicale diabolice, care-l defăimează pe Dumnezeu. Un exemplu actual este cântecul „Judas” („Iuda”), în care Gaga face o stranie declaraţie de dragoste vânzătorului lui Hristos. Cântecul nu este o glumă, după cum subliniază însăşi cântăreaţa – şi ne putem întreba dacă nu cumva fredonarea acestei melodii poate fi considerată o lepădare rituală ? de Hristos.

Elementele simbolice şi ocultismu sunt mult prea evidente pentru a fi catalogate drept neintenţionate, sau pur întâmplătoare, așa cum afirmă cântăreața.

În Sfânta Scriptură, diavolul mai este numit “duh” şi “domnul puterii văzduhului”, şi aşa numita artă a cântăreţei Lady Gaga este un fel şi un canal prin care Satana “lucrează acum în fii neascultării”.

Nouă însă, Dumnezeu ne spune astfel în Cuvântul Său:

Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii. Căci roada luminii stă în orice bunătate, în neprihănire şi în adevăr. Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.

Să luăm bine seama la muzica pe care o ascultăm, ca nu cumva prin aceasta să ne trezim că luăm parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ci mai bine să le osândim, spunând şi altora despre pericolul la care se expun.

Anunțuri

§ 2 Responses to Lady Gaga, o amenințare la adresa creștinismului.

  • Maria spune:

    Buna! 🙂 Eu nu sunt fana Lady Gaga si nici nu as putea ( nu vreau ) sa fiu vreodata, tocmai din motivul care l-ai descris in acest articol. Consider ca ai abordat o problema care la ora actuala, desi sunt convinsa ca are o rezolvare, ar dura f mult pana s-ar ajunge iar pe linia de plutire dorita de crestinii care isi urmeaza religia si chiar cred in ea. Am vazut-o pe Lady Gaga, de exemplu, intr-un videoclip pe youtube unde a fost chemata la un interviu intr-o emisiune. In urma unui dialog intre ea si prezentator, acesta a exclamat: Oh my Lord! Iar ea a reactionat intr-un mod care dovedeste defapt cat este ea de „religioasa”.
    Idea este ca sunt de acord cu tine la acest subiect si imi place punctul tau de vedere. Felicitari pentru postare! 🙂

  • Alexei spune:

    Problema ne e Gaga, ci cei ce o asculta… ea lucreaza conform legii cererii in economie, o asculta ..ea va cauta sa produca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Lady Gaga, o amenințare la adresa creștinismului. at Tu poţi schimba lumea.

meta

%d blogeri au apreciat asta: