Mărturie

981621_4956230979207_1256689739_o
Aventura mea cu Dumnezeu !
Mă numesc Natalia şi în citeva rînduri vreau să vă mărturisesc aventura mea cu Dumnezeu. Poate ţi se pare cam ciudat că am scris „aventura” sau poate te întrebi ce fel de aventură poţi sa ai cu Dumnzeu? Dacă ţe-ai pus aceste întrebări eu te invit cu plăcere să vezi ce am avut învedere…

Pînă la aventura mea cu Dumnezeu eu am trăit o altă aventură, o aventură periculoasă cu lumea, care mai să mă ia sub acoperămîntul ei. Dar din fericire Dumnezeu a îngăduit o zi şi pentru mine, o zi care nu o voi putea uita vreo dată. Ziua care mi-a schimbat sensul vieţii şi rostul ei.

Eu vin dintr-o familie aşa zis creştină, împreună cu mama mea mergeam în fiecare duminică la biserică, şi cu acest prilej vreau să-i mulţumesc mamei mele care a avut grijă ca să-mi dea o educaţie duhovnicească foarte bună deşi îi venea foarte greu. Mersul la biserică nu prea mă încînta duminică de duminică dar din respect pentru părinţi mă duceam, fără ca să se întîmple nimic mai mult.

Întotdeauna mi-a plăcut să fiu „number one” în toate lucrurile la şcoală, între prieteni, în familei. Nu vreau să spun că nu este bine să fii primul în toate lucrurile dar în cazul meu aceste lucruri sau transformat în mîndrie şi aroganţă cronică. Îmi plăceau foarte mult petrecerile şi mai ales cînd mergeam împreună cu prietenii la disco unde mă simţeam după părerea mea cea mai împlinită, mă bucuram de o popularitate foarte bună între prieteni şi mi se părea că totul este la dispoziţia mea. Aşa trecea timpul şi eu am început să caut lucruri noi mai interesante şi mai extrimale şi mi sa părut că ar fi bine ca să-mi ocup timpul cu ceva nou şi aşa am hotărît să merg să practic „Break dans”, şi după cum vă imaginaţi am devenit o fată de „cartier”. Pe lîngă aceste lucruri am început s-o urăsc pe verişoara mea, care după cum spuneam eu „ca ea sa dat în baptişti”, nu aveam ochi s-o văd. Timpul trecea şi tot ce se părea că îmi aduce fericirea parcă se spulbera. De multe ori nu înţelegeam care este rostul vieţii mele şi mă întrebam de ce trebuie să mai trăiesc? aveam totul ce şi-ar dori cineva… prieteni, atenţie, poziţie ect. Aveam totul şi în acelaş moment nu aveam nimic. Cînd mă simţeam rău nimeni nu era lîngă mine toţi parcă se evaporau fără urmă şi eu rămîneam cu mine însumi.

Într-o vară cînd toţi prietenii erau plecaţi în vacanţă, eu eram singură, şi verişoara mea scumpă pe care eu nu aveam ochi s-o văd mi-a făcut o invitaţie la o tabără „surpriză”. Ea ma convins foarte greu dar ne avînd altă ocupaţie am hotărît să merg. Am ajuns foarte greu la această tabără avînd multe încercări în drum spre ea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns, spre surprinderea mea această tabără nu era un simplă ci una creştină.

Daaa! să vedeţi cum am reacţionat eu…., doream cu tot dinadinsul să se finiseze cît mai repede această tabără. La început mi-a părut foarte rău că am acceptat să merg, dar pînă la urmă nu aveam de ales şi m-am smerit cu acest gînd, fără să înţeleg că Dumnezeu pregăteşte ceva cu totul special pentru mine.

Nu voi uita niciodată acest timp unde întradevăr am cunoscut adevărul care mi-a descătuşat inima, atunci cred că prima dată în viaţa mea am chemat Numele Domnului. Eram la rug şi am simţit că Dumnezeu a atins inima mea, nu rămînea doar să răspund şi am răspuns…

În acea seară nuştiu cum am ajuns în camera unde stăteam, nu prea înţelegeam ce se întîmplă cu mine eram aşa de împlinită cum nu am mai fost vreo dată. Un moment care nu-l pot uita niciodată, întîlnirea mea cu Mîntuitorul meu care L-am căutat aşa de mult şi iată că El ma găsit, ca pe un fiu pierdut. Acum eu sunt o făptură nouă pentru că toate lucrurile cele vechi din viaţa mea sau dus. Dumnezeu le-a aruncat în marea uitării şi mi-a dăruit un nou început lîngă El. Aş putea să vă scriu mai multe despre trecutul meu, dar din fericire eu am rupt-o cu el, şi nu-mi mai amintesc de el.

Acum pot să spun ferm că nu-mi pare rău că trăiesc. Ştiu de ce trebuie să trăiesc şi cum trebuie să trăiesc, ca să nu am remuşcări. Pentru că îi aparţin lui Dumnezeu, în care îmi găsesc înplinirea şi care nu mă părăseşte nici pentru un moment.

Nu trăiesc o viaţă simplă ci o adevărată aventură cu Dumnezeu. Aș fi putut să scriu deacum o carte întreagă ca să pot redau experiențele extraordinare alături de Dumnezeu.

Pe cine altul am eu în cer afară de Tine? Şi pe pămînt nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decît în Tine. Cît pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu, pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale.

Anunțuri

§ 22 Responses to Mărturie

 • Alina Druta spune:

  Brova Natalita,
  Foarte frumoasa marturie, fie ca Dumnezeu sa te foloseasca si mai departe cu putere.

 • Natalia spune:

  Mulţumesc mult scumpa mea surioară !

 • pamint spune:

  Din toate cite ai povestit despre viata ta,eu cred ca a fost cam neplacut in perioada aceea,dar acum stiu ca totul s-a schimbat si tu vei sti mai departe cum sa-I slavesti Numele Sau!Esti o persoana foarte speciala pentru intreaga omenire,chiar si pentru mine,caci de cind Domnul mi te-a pus in cale,mi-ai aratat o cale foarte dreapta si fara sa-ti dai seama,m-ai ajutat foarte mult.Pentru aceasta iti multumesc foarte mult draga surioara,si sper ca nu vom da uitarii toate momentele petrecute impreuna,cel putin din partea mea!

 • Natalia spune:

  Multumesc mult, scumpa mea surioră, deasemenea pentru mine eşti foarte specială,
  şi eu mulţumesc mult lui Dumnezeu pentru tine, eşti o adevărată binecuvîntare!!!

 • tomisthecat spune:

  Fii binecuvântată, dragă Natalia ! Mă bucur foarte mult când aud despre oameni care au suferit o schimbare radicală în viaţa lor prin credinţa sinceră în Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos ! Slujeşte-i Domnului cu o inimă curată, arzi ca o torţă pentru proclamarea Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu şi vei fi binecuvântată şi fericită ! Dumnezeu să te păstreze în harul Său nemărginit ! Cu drag, Tomisthecat
  FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL ! http://tomisthecat.wordpress.com/

 • Natalia spune:

  Mulțumesc mult, deasemenea îți doresc să primești multe Binecuvîntări din partea lui Dumnezeu.

 • Jesus.blood.never.fails.u spune:

  Frumoasa marturie Natashika! Dumnezeu sa te binecuvinteze in toate!

 • Erik Brewer spune:

  este minunat cum Dzeu schimba viata omului, mersi ca ne ai povestit cum El lucra si lucreaza in viata ta.

 • Natalia spune:

  Mulțumesc foarte mult, deasemenea și dumneavostră sunte-ți un exemplu de trăire frumos pentru tineri, Dumnezeu să vă binecuvînteze.

 • Laurentiu Matei spune:

  Buna ! Draga Natalia, am gasit intamplator acest blog,cel putin asa am crezut la prima vedere,dar dupa ce ti-am citit ”aventura” mi-am dat seama ca realitatea este alta . Iti marturisesc faptul ca si viata mea a fost schimbata total de catre Dumnezeu ,dar din pacate pana acum nu am avut curaj sa fac public acest lucru care poate fi de ajutor pt altii asa cum a fost in aceasta seara pt mine povestea ta.
  iti urez succes in activitatea ta ,curaj,putere si sa fi binecuvantata in tot ce faci.

 • Natalia spune:

  Mulțumesc mult, mă bucur foarte tare că mărturia mea a fost o încurajare pentru tine, multe Binecuvîntari!

 • cristina spune:

  Domnul este minunat … Slava Lui ca a lucrat asa de superb in viata ta … scumpa mea sa stii k esti o persoana deosebita si te iubesc tare mult .. fii mereu binecuvintata!!!

 • alexandru spune:

  ma bucur ca omeni sa lasa schimbati de Dumnezeu,binecuvantez pe Domnul ca si u teia lasat gasita de El si lai acceptat.desi nu te cunosc dar ma bucur,Domnul sa te foloseasca in toate lucrarile Lui

 • Natalia spune:

  Mulțumesc mult, multe binecuvântări!

 • HistoryMaker Nathanael spune:

  Natalia, deci… WOW! M-am bucurat sa citesc marturia ta. Sunt convins ca si pe tine, Dumnezeu te-a chemat sa sfidezi logica multora, sa te ridici deasupra de o viata banala si sa Il urmezi pe Dumnezeu cat de departe posibil! M-am bucurat sa vad ca si tie iti e drag citatul din final… „Pe cine altul am eu in Cer in afara de Tine?…”
  Ma rog ca in orice moment al vietii, Dumnezeu sa iti arate drumul si sa fie cu tine. Iti spun una din promisiunile care mie imi sunt asa de dragi: „Eu Insumi voi merge inaintea ta! Voi netezi drumurile muntoase, voi sfarama portile de arama si voi rupe zavoarele de fier!…”
  Be strong in God`s power and… follow Him!
  Ma bucur sa te cunosc!

  Nathanael [HistoryMaker]
  http://www.4heaven.wordpress.com

 • Natalia spune:

  Nathanael, mulțumesc pentru cuvinte de apreciere. Fii binecuvântat și fie ca Domnul să te poate în carul Său de biruință!
  Se simpte că ai un spirit de luptător, deaceea îți doresc să ai și tu realizări frumoase alături de Domnul!

 • Ionica spune:

  Dumnezeu sa te binecuvanteze… si eu sunt constient ca atat timp cat tu ramai langa El si El te va proteja si iti va oferi ceea ce ai nevoie. Domnul sa te tina tare pe Calea Lui cea dreapta!

 • august8a spune:

  Salut! Am dat peste blogul tau cautand informatii despre platforma wordpress.Ma bucur sa vad ca unii tineri au preocupari spirituale. Si eu din cand in cand am facut unele schimbari mari in viata mea si lucrurile au mers din ce in ce mai bine. Iti doresc succes si te salut calduros cu Ioan 3:16. Ma gasesti aici http://steladiaconu.wordpress.com/

 • SimionsTb spune:

  fii binecuvantata

 • AlynLPT spune:

  Aleluia! Slava Domnului! Dumnezeu are nevoie de tine!
  Dumnezeu are nevoie de oameni ca si tine, pentru schimbarea si transformarea copiilor Sai! Dumnezeu sa te foloseasca cu putere si sa lucreze prin tine la salvarea sufletelor pierdute, si la sfintirea copiilor lui Dumnezeu! Ti-am scris aceste randuri cu bucurie in inima ca sunt si fete sincere care il slujesc pe Domnul! Este nevoie de tine!!!

  De multe ori in consiliere unele surori si-ar fi dorit sa vorbeasca cu o fata pentru unele sfaturi de natura feminina, dar multe surori nu sunt la dispozitia Domnului, si nu vor sa slujeasca pe Domnul…

  Dar ma bucur ca tu o faci!
  Dumnezeu sa te umple cu Duhul Sfant
  si sa te foloseasca pentru slava si gloria LUI! AMIN!

  As dori sa te intreb cati ani ai si de unde esti?
  IL pe Slujesti pe Domnul si in biserica, sau doar prin internet?

  Cu Drag Alin
  Misiunea Alege Astazi – http://CeAlegi.BlogSpot.Com

 • Natalia spune:

  Mulțumesc frumos pentru încurajări și cuvinte pline de duh. Mă rog ca Dumnezeu să ne folosească pe fiecare ca să-L facem cunoscut! Am 24 de ani, sunt din Republica Moldova și Îl slujesc pe Dumnezeu și în Biserica locală care se numește Doxa Deo din Chișinău.

 • Un baiat spune:

  Eu am aceasta problema de la 13 ani. La 18 ani Domnul m-a ajutat sa ma las pentru un an……… Dupa ce am vb cu o fata de care imi placea, aceasta m-a facut sa sufar si de atunci nu am mai putut rezista si am intrat pe site-uri interzise crestinilor. Acum am 22 de ani. Nu ma pot sporta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: